تشریح مدار مکانیک چیلر تراکمی 6 تن تبرید با مدرک معتبر

آموزش تعمیرات پکیج چیلر کولرگازی با مدرک رسمی زیر نظر سازمان فنی حرفه ای کشور جهت ورود به بازار

سلام من در خدمت شما هستم هر سوالی دارید از من بپرسید...

ثبت نام از طریق واتس اپ
Close and go back to page

در این مدار گاز مبرد پس از فشرده شدن در کمپرسور حجم آن کاهش یافته و فشار آن زیاد می شود لذا پس از گذشتن از سنسور شماره 18 که وظیفه کنترل دمای گاز داغ خروجی از کمپرسور را به عهده دارد، جهت خنک سازی گاز وارد کندانسور هوا خنک می شود. قبل از ورود گاز مبرد داغ به کندانسور سنسور شماره 9 که مربوط به اندازه گیری فشار بالا hi در سیکل تبرید می باشد قرار دارد. کندانسور هواخنک این دستگاه که در شکل بالا با شماره 2 نشان داده شده است وظیفه خنک سازی گاز داغ و تبدیل گاز به مایع را به عهده دارد ( علت نام گذاری کندانسور به همین علت است چرا که کندانس یعنی تبدیل گاز مبرد به مایع مبرد البته این فرایند ممکن است با کم شدن زیاد دما همراه نباشد در اصل کندانسور باید بتواند گاز را به مایع تبدیل نماید گرچه در این فرایند دما نیز کاهش می یابد.)

برای مطالعه مقالات در زمینه آموزش چیلر از طریق این لینک اقددام نمائید

مدار مکانیکی چیلر

مایع ایجاد شده در کندانسور وارد ریسور (شماره 3 ) می شود تا خط مایع همواره پر از مایع باشد و دستگاه با عملکرد بالاتری کار کند.مایع مبرد پس از رسیور وارد درایر شماره 4 شده و رطوبت احتمالا آن توسط درایر گرفته می شود. حرکت رطوبت در سیکل تبرید باعث سوختن سیم پیچ و گرفتگی در مسیر مبرد می شود.

در ادامه حرکت ، مایع مبرد از شیر برقی ( شماره 5) میگذرد تا در زمانی که قصد داریم مسیر حرکت مایع قطع شود توسط این شیر این مسیر را قطع نمائیم.

 ساید گلاس مبرد (شماره 6 ) حرکت مبرد داخل خط مایع را نشان میدهد که در شرایط کار عادی مایع به صورت طبیعی و بدون کف باید قابل مشاهده باشد.

شیر انبساط دستگاه ( شماره 7) که ساخت شرکت ALCO  می باشد وظیفه تزریق مایع به اواپراتور و شکستن فشار را به عهده دارد. این شیر انبساط از انواع ترموستاتیک با لوله اکولایزر می باشد و لذا لوله اکولایزرآن در خروجی اواپراتور نصب گردیده است.

مبرد پاشیده شده در اواپراتور پس از جذب گرما از سیال ثانویه در گردش در اواپراتور به صورت گاز مبرد به کمپرسور باز میگردد.

مسیر در کنار کمپرسور وجود دارد که شیر شماره 10 و شیر شماره 12 روی آن نصب شده است

پمپ شماره 13 وظیفه پمپ نمودن سیال سرد شده در اواپراتور به طرف فنکویل ها را به عهده دارد در مسیر آن نیز از فیلتر شماره 17 برای جلوگیری از ورود اشغال  و کثیفی به پمپ استفاده می شود.

مدار فوق در کارگاه چیلر آموزشگاه دانش تاسیسات در شهر اصفهان در کلاس آموزش چیلر مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد و کاراموزان به صورت حضوری و عملی با آنها آشنای خواهد شد. موارد مربو ط به برق قدر در دوره های آموزش موتورخانه و نیز دوره آموزش تاسیسات مورد بررسی قرار میگیرد

 

مدار برق قدرت چیلر 6 تن تبرید

در مدار قدرت این چیلر تعدادی موتور سه فاز مشاهده می شود که به تشریح آنها خواهیم پرداخت:

کمپرسورM1 : این تجهیز بعنوان یکی از اجزاء اصلی این چیلر شناخته می شودبه صورت اتصال سه فاز به برق متصل شده است فرمان این دستگاه توسط کنتاکتور K1 صادر می شود

نکته : کاراموز به نحوه سیم کشی و اتصال کلید مینیاتوری و کلید حرارتی و کنتاتور کمپرسور توجه نماید. در مورد نحوه انتخاب کلید حرارتی و کنتاکتور بحث نماید.

فن کندانسور F20 , F30 : فن کندانسور وظیفه دفع حرارت از لوله های کندانسور را دارد در این دستگاه از فن سه فاز استفاده شده است.

نکته کاراموز به نوع فن و آمپر مصرفی آن توجه نماید و در مورد انتخاب کنتاکتور  و کلید مربوطه بحث نماید.

پمپ اواپراتور M3: این پمپ برای جابجایی سیال سرد شده از اواپراتور به فنکویل درنظر گرفته شده است

دانلود دستورالعمل راه اندازی چیلر اسکرو

مدار قدرت چیلر

مدار قدرت چیلر

مطالب علمی

ارتباط با آموزشگاه دانش تاسیسات

شعبه تهران

شهر ری، سه راه ورامین، خیابان شهید غیوری، کوچه صالحی ، سرای محله شهید غیوری

تلفن:  09030770446

02136657315 - 02133372675

لوکیشن آموزشگاه دانش تاسیسات تهران

--------------------------

شعبه اصفهان

هشت بهشت غربی، انتهای ملک شمالی، نبش کوچه ریخته گران، روبروی قرض الحسنه ابوذر

تلفن: 03132722459

09909516260

09030770446

 لوکیشن آموزشگاه اصفهان

سامانه پیامک

5000203002020

جهت ثبت نام مشخصات خود را به شماره فوق پیامک نمائید.